Home

Vrijblijvende offerte.

 

Allard van Betuweboomverzorging neemt de tijd voor u en zorgt voor duidelijk informatie en gedegen advies.

Tel: 06-48197293

Of stuur een email    

 
Zware appelbomen verplanten van Eemnes naar Beusichem

Planten en verplanten

Betuwe Boomverzorging maakt gebruik van diverse plant- en verplanttechnieken om iedere boom, van klein tot groot, op de juiste plaats te krijgen, wij doen dit met grote zorg. Tevens beschikken wij over een uitgebreid netwerk zodat wij u van alle soorten en maten bomen kunnen voorzien.

Omdat wij gebruik maken van de nieuwste materialen en technieken is het slagingspercentage bij het planten en verplanten van grote en kleine bomen 100%. "zo niet vervangen wij geheel kostenloos"  

Foto's

 

 

Groeiplaats

We kijken altijd of een nieuwe groeiplaats geschikt is voor het planten van een boom. Eventueel zullen wij voorstellen de bodemgesteldheid aan te passen en/of voeding toe te voegen. Soms is het nodig om naar een andere optie te zoeken, zoals het planten van bomen in een kuip of pot.

 

Garantie op geleverd plantgoed

Bij het leveren van plantgoed bieden we de mogelijkheid tot het aanleggen van een watergeefsysteem. De besturingscomputer kunt u bij ons aanschaffen of huren. Indien u van deze mogelijkheid gebruik maakt, kunnen wij u 100% garantie geven op het door ons geleverde plantgoed.